Studenti TVZ-a odnijeli pet trofeja na UniSport ZG esports natjecanju

Prošlog je vikenda završeno posljednje izdanje UniSport ZG esports natjecanja na kojem su studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu nastavili nizati uspjehe.

Trenutni prvaci Good Gameovog Student Esports Tournamenta su kroz četiri mjeseca i više runda natjecanja potvrdili dobru formu s početka akademske godine te obogatili vitrine za trofeje na TVZ-u za još pet trofeja.

Iako se League of Legends tim Tehničkog veleučilišta u Zagrebu na kraju izborio za broncu, ipak najavljuju popravak dojma na nacionalnom natjecanju, na kojem su aktualni prvaci.

Drugu broncu je TVZ osvojio u Hearthstone natjecanju, čiji je vrhunac bilo napeto polufinale protiv Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Jedino srebro ove godine osvojeno je u Pro Evolution Socceru, gdje se opet odigrao klasik Unisport ZG natjecanja, TVZ protiv FER-a.

Za zlata u vitrinama Tehničkog veleučilišta u Zagrebu su ove godine odgovorne „pucačke“ snage TVZ-a. U finalima CS:GOa i u Valroanta su se susreli Tehničko veleučilište u Zagrebu i Fakultet organizacije i informatike iz Varaždina i odmjerili snage u klikanju glava te TVZ-ovci šaljivo poručuju: „...Bolje se to radi na veleučilištu nego na fakultetu.” 

Iako je Rocket League tim prošle godine osvojio srebro na turniru, na Student Esports Tournamentu zlato te su aktualni nacionalni prvaci, ipak su ove godine dogurali do 4. mjesta na turniru. S obzirom na rezultate, postavlja se pitanje na koji način će se aktualni prvaci Student Esports Tournamenta postaviti prema drugoj sezoni, te da li će doći do promjene filozofije izbora članova tima.

Uspjehe Esports sekcije Tehničkog veleučilišta u Zagrebu možete pratiti budnim okom na njihovim društvenim mrežama - Facebooku, Youtube-u i Instagramu.